Лондон и Париж са отворили вратите си за джихада, като

...
Лондон и Париж са отворили вратите си за джихада, като
Коментари Харесай

Тръмп: Париж и Лондон са неразпознаваеми, не можем да позволим това да се случи и с нашата страна

Лондон и Париж са отворили вратите си за джихада, като равнищата на радикализация в Париж и Лондон са толкоз високи, че градовете са на практика неразпознаваеми. Това съобщи в сряда по-време на избирателен протест в Уисконсин някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, представен от „ Политико “.

„ Видяхме какво се случи, когато Европа отвори вратите си за джихада. Вижте Париж, вижте Лондон - те към този момент не се разпознават. Ще си навлека доста проблеми с хората в Париж и хората в Лондон, само че знаете ли какво, това е фактът. Те към този момент не са разпознаваеми и не можем да позволим това да се случи с нашата страна “, сподели някогашният президент на Съединени американски щати, до момента в който води акция за завръщане в Белия дом.

Той добави, че „ ние имаме невероятна просвета, традиция - нищо неприятно в тяхната просвета, тяхната традиция - не можем да позволим това да се случи тук и в никакъв случай няма да разреша да се случи на Съединените американски щати “.

Тръмп насочи мненията си, откакто полицията в Ню Йорк и Лос Анджелис разпръсна митингите в Колумбийския университет и UCLA, където студенти се бяха събрали, с цел да показват против войната на Израел в Газа.

Това не е първият път, когато Тръмп е подлагал на критика Европа по сходен метод. През декември 2015 година, малко откакто Париж беше обиден от смъртоносна ислямистка терористична офанзива, Тръмп сподели, че кварталите в Париж и Лондон са толкоз рискови, че полицията отхвърля да отиде там. По това време Тръмп защитаваше проекта си за „ цялостно прекъсване на влизането на мюсюлмани в Съединените щати “, напомня news.bg.

Въпреки че беше подложен на критика за тези забележки, това не обезкуражи Тръмп да ускори рецензията си по време на изявление за Good Morning America, в което сподели, че „ същинският Париж е друг Париж - Градът на светлината, за който четете “.

Има региони в Париж, където е толкоз радикализирано и толкоз злобно... че полицията отхвърля да отиде там. Те няма да отидат там. Това ще се случи с нашата страна, предизвести някогашният президент на Съединени американски щати.

В настрана изявление за Morning Joe на MSNBC, Тръмп сподели, че „ Лондон и други места... са толкоз радикализирани, че полицията се опасява за личния си живот “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР