Лондон Хийтроу вече не е най-популярното летище в Европа. Както

...
Лондон Хийтроу вече не е най-популярното летище в Европа. Както
Коментари Харесай

Хийтроу вече не е най-натовареното летище в Европа

Лондон " Хийтроу " към този момент не е най-популярното летище в Европа. Както Times заяви в понеделник вечерта, " Хийтроу " е понижен до 10 -то място в листата с най-натоварените летища в Европа, което оглави преди пандемията.

През август тази година единствено 19,5 хиляди полета са обслужени в " Хийтроу ", до момента в който върхът за този индикатор е подложен от амстердамското летище  " Схипхол ", което е обслужило 33 хиляди полета. Десетте най-натоварени летища в Европа включват въздушните пристанища на Анталия, Атина, Барселона, Мадрид, Майорка, Истанбул и Франкфурт, както и парижкото " Шарл де Гол ", написа изданието, представено от. 

Пътническият трафик в " Хийтроу " доближи 2,2 милиона предишния месец, най-високият от пролетта на 2020 година, само че единствено 29% от равнището от август 2019 година Както Times отбелязва, множеството летища в Европа в този момент порастват по-бързо от " Хийтроу ". Една от аргументите за бавното връщане към предходните стойности са по-строгите правила за влизане във Англия от чужбина спрямо други европейски страни. Администрацията на въздушното пристанище приканва държавното управление да ги опрости, като отстрани някои от актуалните ограничавания на ковид, в това число условието да се направи безценен PCR-тест за COVID-19 два пъти след влизане в страната, което се ползва даже за изцяло имунизирани пасажери.

Според известия на английските медии, кабинетът в действителност възнамерява да вкара редица изключения и да опрости разделянето на непознати страни на три категории в сходство с равнището на разпространяване на нови варианти на вируса. Червеният лист на страните, идващите от които би трябвало да прекарат 10 дни в карантина за своя сметка, също може да бъде доста понижен. В момента тя включва повече от 60 страни и територии. Очаква се министър председателят на страната Борис Джонсън да разгласи новите правила в границите на деня.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР