Локомотив (Пловдив) ще подпише договор с бразилския офанзивен полузащитник Педриньо,

...
Локомотив (Пловдив) ще подпише договор с бразилския офанзивен полузащитник Педриньо,
Коментари Харесай

Локомотив подписа договор с Педриньо, взима още два нови другата седмица

Локомотив (Пловдив) ще подпише контракт с бразилския нападателен полузащитник Педриньо, който кара проби в отбора по време на зимната подготовка, като също така " черно-белите " ще привлекат още двама нови футболисти през идната седмица.

Това разгласи спортният шеф на клуба Красимир Петров. Бившият старши треньор на Пирин (Благоевград) приказва след края на зимната подготовка на " смърфовете " дружно с изпълнителния шеф Лъчезар Димитров.
 Локомотив (Пловдив) надделя Марица в последната си контрола
Локомотив (Пловдив) надделя Марица в последната си контрола

Играч на проби донесе триумфа на отбора

" Искаме да промени напълно скаутирането и селектирането на новите футболисти в клуба, само че това ще стане в процеса на работа. До този миг изходящите прехвърляния са два - Райън Бидунга и Бирсент Карагарен, които минаха в ЦСКА 1948. Освен тях, освободихме Преслав Боруков и Александър Василев. Никога не е добре, когато в зимния трансферен прозорец се прави доста огромна селекция.

Ще желаеме това нещо да го поправяме и при възможен произлязъл трансфер да допълваме състава с двама или трима играчи, които да вдигнат класата на тима и да са млади и перспективни. В тази връзка, желая да напомня, че през тази зима привлякохме към този момент четирима футболисти, а през другата седмица следва да подпишем контракт с Педриньо и да вземем още двама нови играчи, за които сме сигурни, че ще вдигнат класата на отбора ", съобщи Петров.
 Привържениците на Локомотив (Пловдив) се срещнаха с кмета на града
Привържениците на Локомотив (Пловдив) се срещнаха с кмета на града

Феновете на " смърфовете " потърсиха пояснение и за предлагането, което ще бъде импортирано за гласоподаване

Той разяснява и обстановката към Пиер Зебли, който бе спряган за трансфер в Русия.

" Имаше сериозен интерес към Пиер Зебли от няколко клуба. При нас пристигна съответна оферта за него от съветския Химки и договарянията вървяха към сключване на контракт, само че това по една или друга причина не се случи и Зебли остава футболист на Локомотив (Пловдив). По принцип за изходящите прехвърляния не е нужно да се пита старши треньорът. Той се пита за входящите и тогава дава единодушие за всеки един състезател ", добави Красимир Петров.
 Привърженици на Локомотив (Пловдив) недоволстват от спомагателните средства за
Привърженици на Локомотив (Пловдив) недоволстват от спомагателните средства за " Колежа "

Според тях това ще докара до проблеми в другите инфраструктурни планове в града

Изпълнителният шеф на Локомотив Лъчезар Димитров разгласи, че задачата пред " черно-белите " до края на сезона е влизане в първата шестица на шампионата и присъединяване в евротурнирите. Димитров разяснява и желанието на някогашния президент на " смърфовете " Христо Крушарски, който към момента има 50 % от акциите, да свика Общо заседание на Управителния съвет и да се върне в ръководството на клуба.

" Г-н Крушарски има 50 % от акциите, колкото има и другият притежател. Ако двамата седнат и се схванат, че господин Крушарски желае да се връща в ръководството, със единодушието на двамата може да стане. Уставът е изработен по този начин, че със единодушието на 75 % от акционерите би трябвало да се взимат решение за промяна в управителния съвет. Това значи, че никой от двамата притежатели юридически не може да вземе сходно независимо решение ", изясни Лъчезар Димитров.

Изпълнителният шеф на Локомотив добави, че управлението е дало цялостна поддръжка на старши треньора Александър Томаш.
 Томаш: Реакцията ни е мудна
Томаш: Реакцията ни е мудна

" На новите футболисти ще им би трябвало време да се приспособяват "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР