Локомотив Пловдив съобщи, че младият талант на клуба Петър Андреев

...
Локомотив Пловдив съобщи, че младият талант на клуба Петър Андреев
Коментари Харесай

Млад талант на Локо Пд подписа първия си договор

Локомотив Пловдив заяви, че младият гений на клуба Петър Андреев е подписал първия си професионален контракт. 19-годишният състезател е подписал до 2026-а година. През предишния сезон 2022/23 той записа 8 мача за „ смърфовете “ в елита – пет в плейофите и три в постоянната фаза. На сметката си има 1 асистенция.

Съобщението на клуба за Андреев:

ПФК Локомотив Пловдив подписа контракт с Петър Андреев. Полузащитникът е третото ново попълнение за “черно-белите ” за това лято. Той е с договор за три години.

Петър Андреев е роден на 02.07.2004г. в Пловдив. От 2014г. е неизменима част от школата на Локомотив. В последните два сезона се състезава и за дублиращия тим на “черно-белите ”.

Ето какво съобщи той пред lokomotivpd.com:

“Подписах първи професионален контракт с Локомотив, което ме прави извънредно благополучен. Това е една сбъдната фантазия за мен! От дребен упражнявам в школата на Локомотив, бил съм на редица мачове на “Лаута ”, а от известно време имам опцията да давам всичко от себе си пред великата “черно-бяла ” аудитория.

От тук нататък ме чака още по-усилена работа. Надявам се да оправдая доверието, което ми гласоподават от треньорския щаб. ”

ПФК Локомотив желае триумф на Петър Андреев с екипа на “черно-белите ”!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР