Локомотив Пловдив приема Берое в мач от 10-ия кръг на

...
Локомотив Пловдив приема Берое в мач от 10-ия кръг на
Коментари Харесай

Локо Пд приема Берое в интригуваща битка в подножието на върха

Локомотив Пловдив приема Берое в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден на стадиона в парк Лаута в Пловдив и е с начален час 17,45 часа, а основен рефер на дуела е Георги Кабаков.

Назначението на Кабаков провокира остра реакция от страна на управлението на старозагорци.

Напеченият конфликт сред Локомотив Пловдив и Берое може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развиването на дуела минута по минута.

За първи път от началото на сезона Александър Томаш и екипът му ще разполагат с съвсем всичко най-хубаво в състава си. След санкции в редиците се завръща опитният бранител Иван Бандаловски, както и отсъствалият съвсем девет месеца Георги Ангелов.

Единственият проблем за гостите е контузията на Педро Еуженио, който получи контузия по време на последната подготовка преди мача.

Групата на Локомотив Пловдив пък ще бъде от едвам 17 души, откакто последните две нови попълнения още веднъж не получиха картотеки за срещата през днешния ден.

В историята на конфликтите посред им на равнище хайлайф Берое е надделявал над Локомотив 31 пъти, а 42 са успехите на сметката на " смърфовете ". 17 от дуелите са завършвали без победител, а головата разлика е 150:107 в интерес на Локомотив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР