Локомотив (Пловдив) посреща у дома Черно море в среща от

...
Локомотив (Пловдив) посреща у дома Черно море в среща от
Коментари Харесай

Малко голове - много точки: Ще стигне ли един гол на Локо срещу Черно море?

Локомотив (Пловдив) посреща вкъщи Черно море в среща от 11-ия кръг на родния шампионат. Двубоят на „ Лаута “ е от 17:30 часа, довечера.

Двата тима са един до друг в горната част на класирането с еднакъв брой точки - " черно-белите " са четвърти, а варненци са на пета позиция.

Домакините несъмнено знаят по какъв начин да точки този сезон, без да има потребност да вкарват доста попадения. Четири от шестте победи за пловдивчани са с 1:0, а равенството им бе извоювано с нулево реми. Това приказва задоволително. У дома " черно-белите " безгрешни досега и те ще се опитат да запишат нова победа пред своите почитатели.

Черно море от своя страна е най-хубавия посетител в лигата след водача Лудогорец. Така че, в случай че не забележим триумф за Локо изненадата няма да е доста огромна.

Букмейкърите дефинират леко предимство за " черно-белите ". Betano предлага ставка 2,74 за победа за пловдивчани, а за гостите 3,07 коеф. Равенството надлежно е 3,24 коеф.

Очаквано пазарите са доста голове в срещата са доста високи - попаденията са ъгъл в мачовете и на двата отбора. Все отново, в случай че смятате да пробвате изненада, то коефициентът за над 2,5 гола е 2,55.

Логичен, който може да ви донесе огромна, е триумф за Локо с тъкмо един гол. Всички победи на отбора този сезон са точно такива - 6 от 6. Коефициентът за това е 4.05

Предвид предстоящата съгласно статистиката ниска ефикасност може да се опитат някои разновидности на прецизен резултат - 1:0, 0:0, 0:1. Ставките за тях са надлежно 6,9; 6,4 и 6,4 коеф. 1:1 също не е за занемаряване. Вижте повече предложения на страницата на.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР