Локомотив (Пловдив) официално обяви раздялата с треньора Войн Войнов и

...
Локомотив (Пловдив) официално обяви раздялата с треньора Войн Войнов и
Коментари Харесай

Босненец назначен за треньор на Локомотив Пловдив

" Локомотив " (Пловдив) публично разгласи раздялата с треньора Войн Войнов и назначението на неговия заместител. Това е босненският експерт Бруно Акрапович.

Старши-треньорът на " Локомотив " Пловдив Войн Войнов няма да извършва повече длъжността. Той напусна своя пост през днешния ден след успеха над " Етър " (Велико Търново), като се разделя по взаимно единодушие с клуба. ПФК " Локомотив " Пловдив изрича благодарности на Войн Войнов и му пожелава всичко най-хубаво, потвърдиха от клуба напускането на Войнов. От " Локомотив " оповестиха и името на новия ментор.

Бруно Акрапович е новият старши-треньор на " Локомотив " Пловдив. Той ще бъде показан пред представителите на медиите във вторник от 10:00 часа в залата за конференции на стадион " Локомотив ". Бруно Акрапович е роден в Босна и Херцеговина на 26 септември 1967. Водил е тимовете на " Шкендия " Тетово, " РНК " Сплит, " Наказателен кодекс " Солин, " Наказателен кодекс " Вал  и други. Като състезател се е състезавал за " Майнц ", " Волфсбург ", " Енерги " Котбус и други. Утре той ще организира първа подготовка с тима. Пожелаваме на Бруно Акрапович триумф отпред на " Локомотив ", допълниха от клуба за новия ментор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР