Локомотив обяви, че изпълнителните директори на клуба Лъчезар Димитров и

...
Локомотив обяви, че изпълнителните директори на клуба Лъчезар Димитров и
Коментари Харесай

Локо освободи двама директори, започва изграждането на терени на базата в Тракия

Локомотив разгласи, че изпълнителните шефове на клуба Лъчезар Димитров и Румен Руйчев са подали оставки и няма да бъдат част от клуба към този момент. Вчера стана ясно, че Христо Крушарски се завръща в ръководството на клуба и дружно с Адам Сотков ще са с равни дялове от акциите. Любопитно е, че Димитров е от хората на Сотков, а Руйчев от тези на Крушарски, тъй че двамата се разделят с най-доверените си хора на Лаута. 
Прочетете още
От Локомотив оповестиха още, че скоро стартира и построяването на три терена въз основата в Тракия. 

Старши треньорът Александър Томаш получава цялата спортно-техническа власт в клуба.

Ето какво написаха от клуба:

Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с обичания тим, за които управлението на ПФК Локомотив желае да осведоми “черно-бялата ” общественост.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери господин Адам Сотков и господин Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни хонорари на треньори, футболисти и чиновници.

Скоро ще стартира и построяването на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират въз основата в ЖК “Тракия ” (до парка до СУ “Черноризец Храбър ”).

Във вторник вечерта беше проведена и специфична среща, на която участваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия тим, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той ще бъде директно виновен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има директен ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се управлява от Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни шефове на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев публично показаха своето предпочитание да изоставен клуба и подадоха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който господин Адам Сотков и господин Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги размени.

Двамата притежатели на ПФК Локомотив гледат ясно и изрично в една посока и имат вяра в светлото бъдеще, триумфи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото ” семейство!

Само Локо!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР