"Локомотив" /Мездра/ победи "Спартак" /Плевен/ с 2:1 в среща от

...
"Локомотив" /Мездра/ победи "Спартак" /Плевен/ с 2:1 в среща от
Коментари Харесай

Локо /Мездра/ елиминира Спартак /Плевен/ за Купата на аматьорската футболна лига /снимки/

"Локомотив " /Мездра/ победи "Спартак " /Плевен/ с 2:1 в среща от шампионата за Купата на Аматьорската футбола лига, която се игра на градския стадион в Мездра.
Така момчетата на треньора Николай Нинов се класираха за единия от двата зонални полуфинала, в който ще се изправят против "Пещера " /Гала̀та/.
Съперници в другия полуфинал на 17 март са "Бдин 1923 " /Видин/ и "Левски 2020 " /Лом/. Победителите от тези дуели ще излъчат представителя на Зона „ Северозападна България “ на полуфиналите от конкуренцията за трофея през сезон 2020/2021 година
Валдемар Стоянов изведе домакините напред в резултата в 30-ата минута на мача - централният нападател на „ черно-белите “ се разписа невъзмутимо от пеналта, възползвайки се от извеждащ пас на юношата на "Локомотив " /София/ Методи Янков.
Пет минути по-късно Александър Младенов от гостите стреля технично от директен свободен удар на сантиметри от левия „ петак “ на вратата на локомотивци.
В самото начало на второто полувреме Стоянов насочи атрактивен изстрел от въздуха, само че вратарят на плевенчани Димитър Височков съумя да избие в корнер, а в 68-ата минута Николай Генов шутира около десния непряк дирек на противниковата врата.
Така се стигна до 72-ата минута, когато халфът на „ железничарите “ Гроздан Илиев изненада с подъл удар от междинна отдалеченост Височков и повиши на 2:0.
Крайното 2:1 оформи Михаил Иванов пет минути преди края на постоянното време, а в даденото от основния рефер Ивайло Тодоров от Монтана добавено време още веднъж той стреля рисково, само че вратарят на мездренци Кристиян Дяков внимаваше и парира удара му.
Локомотивци посветиха успеха на своя съотборник Светослав Валериев, който на 3 март навърши Христова възраст.
"Локомотив " Мездра/ игра в състав: Кристиян Дяков, Камен Каменов, Васислав Димитров, Цветко Иванов, Митко Красимиров, Светослав Валериев (85 мин. Константин Здравков), Гроздан Илиев, Давид Стоянов (27 мин. Николай Генов), Милен Василев, Валдемар Стоянов (кап.) и Методи Янков (85 мин. Християн Елисейски).
Тази неделя, 7 март, "Локо " /Мездра/ гостува на "Академик " /Свищов/ в среща от 20-ия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига. Двубоят е от 14.30 часа в крайдунавския град.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР