Локомотив (Горна Оряховица) постигна труден успех с 3:2 във визитата

...
Локомотив (Горна Оряховица) постигна труден успех с 3:2 във визитата
Коментари Харесай

Локо пропиля два гола аванс, но надви Поморие

Локомотив (Горна Оряховица) реализира сложен триумф с 3:2 във визитата си на Поморие. На стадиона в Несебър “железничарите” поведоха с два гола още до осмата минута, само че пропиляха задатъка си през второто полувреме, с цел да може Атанас Фиданин да донесе скъпите три точки с гол от дузпа.

Не бяха минали и три минути от началото на мача и Георги Колев изведе Локо напред в резултата. В 8-ата минута Михаил Минков удвои задатъка на гостите, които предусещаха, че мачът ще бъде елементарен. След разпределяне в редиците на Локомотив се стигна и до разумния гол на Георги Чукалов в 62-ата минута. Домакините от Поморие заличиха пасива си в 68-ата минута с гол на Тихомир Кънев след добра офанзива. Така се стигна до 79-ата минута, в която Локомотив (Горна Оряховица) получи правото да извърши дузпа, осъществена от Атанас Фиданин.

В идващия 14-и кръг Локомотив гостува на Пирин (Благоевград), който победи с 3:1 Хебър (Пазарджик), а Поморие гостува на Струмска популярност. Втора лига 13 кръг, четвъртък 24 октомври  Поморие 2:3краен резулат  Локомотив (Горна Оряховица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР