Lодачът в схемата Рафаел Надал пропиля три мачбола и загуби

...
Lодачът в схемата Рафаел Надал пропиля три мачбола и загуби
Коментари Харесай

Рафаел Надал пропиля три мачбола и отпадна в Акапулко

Lодачът в схемата Рафаел Надал пропиля три мачбола и загуби от Ник Кирaос във втория кръг на шампионата по тенис на твърди кортове в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1,78 милиона $.

Испанецът, който е повторен първенец в Акапулко от 2005 и 2013 година, отстъпи на австралиеца с 6:3, 6:7(2), 6:7(6) след три часа и три минути игра.

Надал направи един пробив в първия сет и това бе задоволително да вземе частта с 6:3. Във втория испанецът имаше четири благоприятни условия за пробив в деветия гейм, само че ги пропиля и отстъпи след тайбрек.

В решителната трета част още веднъж се стигна до тайбрек, в който Надал имаше три мачбола, които не съумя да осъществя, след което позволи два минипробива и загуби мача.

На четвъртфиналите Ник Кирьос ще срещне швейцареца Стан Вавринка, който надигра седмия в схемата Стив Джонсън със 7:6(5), 6:4.

Други двама от първите 10 в схемата напуснаха шампионата в Акапулко. Четвъртият подложен Диего Шварцман от Аржентина загуби от Камерън Нори (Великобритания) с 6:7(5), 6:4, 3:6, а Франсис Тиафо (САЩ), номер 6 в схемата, отстъпи на Маккензи Макдоналд (САЩ) със 7:6(7), 5:7, 3:6.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР