Лиз Тръс ще представи проектозакон, който ще се стреми да

...
Лиз Тръс ще представи проектозакон, който ще се стреми да
Коментари Харесай

Лиз Тръс ще предложи закон, забраняващ на биологични мъже да влизат в еднополови пространства

Лиз Тръс ще показа проектозакон, който ще се стреми да забрани на биологични мъже да влизат в еднополови пространства и да попречи на децата да се пробват да трансформират пола си.

Бившият министър-председател на Обединеното кралство, който прекара единствено 49 дни на поста, беше измежду 20 депутати, определени да внесат законопроект за частни членове – развой, който разрешава на задните членове да вкарат нов закон, друг от този на държавното управление на Обединеното кралство законодателен дневен ред.

Сътрудниците споделиха, че десните консерватори ще употребяват опцията тази седмица, с цел да предложат законопроект, който ще подсигурява, че пространствата за един пол са предпазени от закона, като попречат на транссексуалните дами, които са се трансформирали в мъж, от достъп до зони като женски тоалетни и съблекални.

Проектът на законодателството също по този начин ще има за цел да попречи на лица под 18 години да имат достъп до хормонална терапия и да блокира страната да признае обществения преход...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР