Лиз Бурбо e една от най-известните психоложки в света. Тя

...
Лиз Бурбо e една от най-известните психоложки в света. Тя
Коментари Харесай

Лиз Бурбо - трансформацията от служител в търговска фирма до световно известен психолог и милионер

Лиз Бурбо e една от най-известните психоложки в света. Тя извървява дълг път към триумфа преди да придобие международна популярност.

През 1966 година Лиз стартира своята кариера в продажбите за интернационална компания и последователно се трансформира в един от най-успешните мениджъри по продажби в Северна Канада. Тя съумява да задържи триумфа си 18 години и през този интервал образова повече от 40 000 души да осъзнаят по-добре капацитета си и да станат сполучливи в продажбите и бизнеса. Обаче това, което вижда Лиз, е, че множеството хора не са сполучливи, тъй като те не осъзнават своята цел и задача в живота. И тази мисъл я кара да се откаже от стабилната кариера, която е построила до този миг и да започва личен бизнес.

През 1984 година Бурбо отваря своята първа школа, в която изнася лекции на тематика: “Как да запазим здравето си”. Познанията й са от персонален опит, откакто съумява да пребори своите проблеми с непотребните килограми и здравето. Когато трансформира своето тяло и влиза във форма, тя написа книга със заглавие “Слушай своето тяло – твоя максимален другар на земята”, която става бестселър, продадена в няколкомилионен тираж и след 35 години тя към момента се продава по този начин сполучливо. Огромен брой хора по целия свят схващат по какъв начин, променяйки мисленето си, могат да оздравеят. Разбира се, Бурбо води не лека война с лекари, които не одобряват нейната доктрина толкоз елементарно. От март месец т.г. въпросната книга ще може да бъде открита и в България.

 5 meditation-portal.com

Лиз Бурбо

Лиз е имала тежки моменти в бизнеса и няколко пъти й се е налагало да затвори своята школа, тъй като не е имала средстава да продължи, само че всякога е намирала мощ и поддръжка в себе си и другите и отново е продължавала напред.

В персонален жар тя има дълъг брак, само че в един миг се влюбва в различен мъж и признава това на брачна половинка си. Те се разделят и една година Лиз живее с другия мъж. После осъзнава, че обича брачна половинка си и го моли да се върне при него. Той също доста я обича и я приема назад, като и до в този момент двамата са дружно и не престават пътя си напред. Тя постоянно споделя на семинарите си за своя прелестен брачен партньор.

 y Thinkstock

За Лиз семейство е най-важната полезност. Тя обикаля света дружно с децата и внуците си и продължава да работи на 78 годишна възраст!

Днес тя има 25 издадени книги, преведени на 20 езика, популяризирани по целия свят и продадени в над 50-милионен тираж. Преподава в над 25 страни на 9 езика. Основната цел на Бурбо е да оказва помощ на хората да бъдат здрави, да открият задачата си в живота и да изградят хармонични връзки със себе си и другите.

 y Thinkstock

За първия път Лиз Бурбо ще пристигна в България на 20 март. На 21 март ще организира един от най-нашумелите си семинари: “5 контузии, които ни пречат да бъдем себе си”. И тъй като Лиз Бурбо е известна със своята дарба да оказва помощ на хора да станат сполучливи, намирайки тяхната задача в живота, на 23-24 март тя ще организира ВИП-семинар на тематика: “Благоденствие и обилие - система за забогатяване”.

 y Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР