Лийдс и Лестър завършиха наравно - 1:1, в среща от

...
Лийдс и Лестър завършиха наравно - 1:1, в среща от
Коментари Харесай

Лестър измъкна точка от Лийдс

Лийдс и Лестър приключиха наедно - 1:1, в среща от 33-ия кръг в британската Висша лига по футбол. Двата тима се борят за оцеляване в елитното равнище на британския футбол и надали са удовлетворени от обстоятелството, че завоюваха единствено по една точка. 

На стадион " Еланд Роуд " имаше много страсти, като Луис Синистера вкара първия гол в 20-ата минута, с който гостите поведоха. Дълго време футболистите на Лестър имаха самодейността и търсеха равнене на резултата, а то пристигна чак в 80-ата минута, когато прецизен бе Джейми Варди. В класирането Лийдс е на 16-ата позиция с 30 точки, а Лестър продължава да е 17-и с 29 точки.

В останалите две срещи от вторник вечер Астън Вила надигра мъчно Фулъм с 1:0, а Уувърхемптън се наложи над Кристъл Палас с 2:0.

Довечера с голям интерес се чака семейството на втория в класирането Манчестър Сити (със 70 точки) против водача Арсенал (със 75 точки и два мача повече). Останалите мачове в сряда вечер: Нотингам - Брайтън, Уест Хем - Ливърпул и Челси - Брентфорд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР