Ливърпул записа трети пореден мач без победа във Висшата лига.

...
Ливърпул записа трети пореден мач без победа във Висшата лига.
Коментари Харесай

Уест Хем също не се даде на Ливърпул

Ливърпул записа трети следващ мач без победа във Висшата лига. След в този момент алените направиха 2:2 с Уест Хем. Тимът на Юрген Клоп остава на трето място в класирането със 75 точки. Арсенал и Манчестър Сити обаче могат да усилят задатъка си, в случай че завоюват в 35-я кръг.

В 41-ата минута удар на Луис Диас срещна гредата, а единствено три минути по-късно Джаръд Боуен откри резултата в интерес на лондончани. Той се разписа след асистенция на Мохамед Кудус. във Висшата лига.

Ливърпул игра по-добре през второто полувреме и в 48-ата минута Андрю Робъртсън изравни след подаване на Диас. Отборът от Мърсисайд доближи до поврат в 65-ата минута. Тогава удар на Коуди Гакпо се отби в Анджело Огбона и влезе във вратата на домакините.

Чуковете възвърнаха равенството в 77-ата минута. Михаил Антонио осъществя с удар с глава след асистенция на Боуен.

Ливърпул имаше над 20 опита да вкара гол през второто полувреме, в това число още един удар в гредата – на Харви Елиът. Трети гол обаче по този начин и не падна.

С ремито Уест Хем заема осмата позиция с 49 точки. С точка повече е седмият Нюкасъл, който заема последното място, дяващо право на присъединяване в Европа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР