Ливърпул вече си е гарантирал талантливия полузащитник на Фулъм Фабио

...
Ливърпул вече си е гарантирал талантливия полузащитник на Фулъм Фабио
Коментари Харесай

Ливърпул е на пол позишън за подписа на талант

Ливърпул към този момент си е подсигурил надарения полузащитник на Фулъм Фабио Карвальо. Мърсисайдци пробваха да завършват прехвърлянето в последния ден на зимния прозорец, само че макар че двата клуба се бяха споразумели, времето не стигна за обработката на документите.

Карвальо има контракт с лондончани до края на сезона, след което става свободен сътрудник. При тази обстановка Ливърпул щеше да срещне много огромна конкуренция за 19-годишния футболист.

Според информациите от през днешния ден обаче Ливърпул към този момент се и е подсигурил Карвальо и няма по какъв начин да бъде изпреварен от различен тим, защото двата клуба са се разбрали мърсисайдци по този начин или другояче да платят контрактувана цена в последния ден на януари. Остава само Карвальо да премине прегледи и да контракти персоналните си условия с Ливърпул, след което мърсисайдци и лондончани ще разгласят договорката.

Според журналиста Дейвид Линч, който е първоизточника на тази информация, към този момент е невероятно различен клуба да измъкне Карвальо под носа на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР