Ливърпул вече е измислил оптимален вариант, за да задържи Мохамед

...
Ливърпул вече е измислил оптимален вариант, за да задържи Мохамед
Коментари Харесай

Ливърпул знае как да накара Салах да преподпише

Ливърпул към този момент е измислил най-благоприятен вид, с цел да задържи Мохамед Салах на "Анфийлд " още дълги години. Настоящото съглашение на играча изтича през 2023-а, само че намиращият се в извънземна форма египтянин показа, че би останал в Мърсисайд до края на кариерата си, в случай че зависеше от него.

Преди няколко дни се появиха информации, че Салах желае заплата от 500 000 паунда на седмица. Според "Дейли Мейл " и "Дейли Мирър " това обаче не е правилно, тъй като той доста добре схваща финансовата политика на притежателите.

Салах желае да стане най-скъпоплатеният състезател на "червените ", измествайки сегашния лидер в тази ранглиста Вирджил ван Дайк, който получава по 220 000 паунда седмично. Възнаграждението на Салах ще надвиши тази сума, само че никога не може да доближи упоменатите 500 000 паунда, тъй като това би нарушило цялата в този момент настояща конструкция на заплатите в клуба.

За да избегнат това, само че в същото време да удовлетворят настояванията на Салах и неговия сътрудник, притежателите считат да предложат на лагера на египтянина доста атрактивен бонус при самото сключване на новия договор.

В контракта ще бъдат заложени и куп други стимулиращи
бонуси за идващите години. Двете страни са оптимисти, че нов контракт ще бъде подписан. Въпросът е това да стане допустимо най-скоро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР