Ливърпул ще се опита да намери клуб, в който да

...
Ливърпул ще се опита да намери клуб, в който да
Коментари Харесай

Ливърпул праща млад талант под наем

Ливърпул ще се опита да откри клуб, в който да прати младия халф Фабио Карвальо чартърен през лятото. 20-годишният португалец мъчно ще пробие в стартовата единайсеторка на Юрген Клоп, който е подготвен да го прати в различен тим от Премиър лийг, където той да натрупа игрови минути и опит, разкрива журналистът Бер Джейкъбс.

" Ливърпул не желае да го продава, само че е подготвен да го прати чартърен. Има няколко клуба от Премиър лийг, които харесват Карвальо, като измежду тях са Астън Вила и Уулвърхамптън. Република България Лайпциг даже опита да го купи, само че офертата бе отхвърлена. В Ливърпул са спокойни за обстановката ", разкри Джейкъбс.

Карвальо бе притеглен в Ливърпул от Фулъм предишното лято. През този сезон обаче той изигра едвам 22 мача във всички шампионати, като в множеството от тях влизаше като запаса и означи скромните 2 гола. Точно това е и повода мърсисайдци да желаят да му дадат повече време да развие капацитета си в различен клуб, преди да се завърне на " Анфийлд " и да стане значима фигура в клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР