Ливърпул ще играе за четвърти път с Уулвърхемптън в последните

...
Ливърпул ще играе за четвърти път с Уулвърхемптън в последните
Коментари Харесай

Клоп: Трябва да сме постоянни до края

Ливърпул ще играе за четвърти път с Уулвърхемптън в последните си 11 дуела във всички шампионати, а седмицата пред тима е " извънредно значима ", уточни мениджърът на " алените " Юрген Клоп.

Отборът от Мърсиасайд е на 7-мо място в класирането във Висшата лига, на 9 точки от Тотнъм, който заема четвъртата позиция досега.

" Това, което видях на тренировката, сподели, че имаме шансове. Вече знаем доста за тях и те ни познават добре. няма да ни бъде по никакъв начин елементарно. Няма по какъв начин да се изненадаме съществено и би трябвало да сме уверени в това, че сме изцяло подготвени. Тази седмица е извънредно значима. Няма по какъв начин да пропуснем този факт. Предстоят ни два мача вкъщи. Трябва да се представим мощно, с цел да спечелим. Играем на " Анфийлд " и това е преимущество за отбора. Трябва да демонстрираме постоянна форма в оставащата част от сезона ", съобщи Клоп пред медиите, представен от Ройтерс.

Германският експерт няма да разчита на контузените Тиаго Алкантара и Джо Гомес в утрешната среща на " алените " с " вълците ". Под въпрос остава уругвайският национал Дарвин Нунес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР