Ливърпул привлече халфа на Брайтън Алексис Мак Алистър за 55

...
Ливърпул привлече халфа на Брайтън Алексис Мак Алистър за 55
Коментари Харесай

"Ливърпул" обяви първия си голям трансфер за новия сезон

Ливърпул " притегли халфа на " Брайтън " Алексис Мак Алистър за 55 млн. паунда. Световният първенец с подписа контракт за пет години. Мак Алистър беше с съществена заслуга за шестото място на " Брайтън " във Висшата лига, с което отборът си обезпечи класиране за европейските шампионати за първи път в историята си.

Аржентинецът има общо 112 мача за отбора, в които вкара 20 гола.

" Чувството е необикновено. Това е сбъдната фантазия и нямам самообладание да стартира. Исках да бъда с тима още от първия ден на подготовката, тъй че е добре, че договорката към този момент е приключена. Беше фантастична година за мен - международната купа, това, което реализирах с " Брайтън ", а в този момент е време да мисля за " Ливърпул " и да се опитам да бъда по-добър състезател и човек всеки ден ", сподели Мак Алистър.

Той се надява да печели още титли: " След като станах международен първенец, споделих, че желая още титли и мисля, че това е клубът, който ще ми помогне да го направя. Това е задачата, когато си в толкоз огромен клуб - би трябвало да печелиш титли. "

търси нови попълнения за средата на терена, откакто освободи трима халфове - Джеймс Милнър, Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн. Червените имаха интерес към, който обаче ще подпише с " Реал " (Мадрид).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР