Ливърпул приема Аякс на “Анфийлд в много интересен двубой от

...
Ливърпул приема Аякс на “Анфийлд в много интересен двубой от
Коментари Харесай

Съставите на Ливърпул и Аякс

Ливърпул приема Аякс на “Анфийлд ” в доста забавен дуел от втория кръг на борбата в група “А ” на Шампионската лига. Мърсисайдци получиха гласовит пестник в гостуването си на Наполи преди седмица и затвърдиха усещането, че от началото на сезона тимът на Юрген Клоп не може да откри същинското си лице и безусловно не наподобява на себе си. Аякс е на противоположния полюс след доста изразителната победа над Рейнджърс в първия кръг на шампионата. Нидерландският първенец е в серия от седем следващи победи във всички шампионати.

Голямата вест в състава на домакините е, че Тиаго Алкантара стартира за първи път след срещата от първия кръг на Премиър лийг, когато получи травма. Жоел Матип, Костас Цимикас и Диого Жота също са титуляри. Португалецът започва за първи път през този сезон.

Единствената смяна в 11-те на Аякс спрямо успеха на Хееренвеен през уикенда е, че Бергаус заменя Клаасен. Иначе съставът е същияt, който стартира при успеха с 4:0 над Рейнджърс.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Цимикас, Елиът, Тиаго, Фабиньо, Салах, Жота, Диас

Аякс: Пасвеер, Ренш, Тимбер, Баси, Блинд, Бергхаус, Алварес, Тейлър, Тадич, Кудус, Бергвайн

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР