Ливърпул осъществи пълен обрат срещу Виляреал и го победи с

...
Ливърпул осъществи пълен обрат срещу Виляреал и го победи с
Коментари Харесай

Вратар изяде главата на Виляреал! Ливърпул е на финал в Шампионска лига

Ливърпул реализира цялостен поврат против Виляреал и го победи с 3:2 в полуфиналния реванш от Шампионска лига. Момчетата на Юрген Клоп не престават напред към огромния край в Париж с общ резултат 5:2.

ТОПСПОРТ наблюдава конфликта онлайн:
 Виляреал - Ливърпул, гостите взеха решение всичко през второто полувреме онлайн
Виляреал - Ливърпул, гостите взеха решение всичко през второто полувреме

За да се класира на финала

Двубоят другояче стартира кошмарно за британския исполин, който се оказа изоставащ още в третата минута.

Еступинан центрира от левия фланг към далечната греда, където Капу смъкна към Диа. Сенегалецът изпревари Ван Дайк и даде мечтано начало за " жълтата подводница ".

Чак в 17-ата минута гостите се пробваха да отгворят. Наби Кейта реши да стреля от границата на наказателното поле, само че опитът му беше неудачен.

Играта на Ливърпул въобще не спореше. В 37-ата минута Ло Селсо падна в наказателното поле и дмакините желаеха дузпа. Съдията подмина противоречивата обстановка. Само две по-късно Виляреал въпреки всичко удвои. Коклен се включи от втора позиция и се извиси, засичайки центриране право в мрежата на Алисон.
 Снимка 572713
Източник:

След почивката британците излязоха преобразени. Десет минути от подновяването на играта и Александър-Арнолд стреля от сериозна отдалеченост, a топката рикошира в Коклен, прехвърляйки излезлия напред Херонимо Руи. След това кацна на горната греда за утешение на почитателите по трибуните.

В 63-ата минута разумното се случи. Фабиньо стреля мощно отвън наказателното поле и топката мина сред краката на вратаря на Виляреал за 1:2. Само четири по-късно Диас изскочи от задна позиция и мушна топката с глава сред краката на аржентинския пазач на Вилареа - призрачен сън за него след втори сходен гол.
 Снимка 572712
Източник:

След още пет минути Мане се възползва от кошмарна неточност на Херонимо Руи, който излезе неразчетено. Нападателят на англичаните осъществя невъзмутимо на празна врата.

Така след три груби неточности на вратаря се стигна до цялостен поврат. В огромния край Ливърпул ще се изправи против Манчестър Сити или Реал (Мадрид).

Това ще е десети мач за трофея в историята на мърсисайдци. Също по този начин е трети в границите на последните пет години, което е красноречиво за работата на Юрген Клоп.
 Снимка 572715
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР