Ливърпул обмисля възможността да отправи оферта за халфа на Милан

...
Ливърпул обмисля възможността да отправи оферта за халфа на Милан
Коментари Харесай

Ливърпул ще се пробва за Исмаел Бенасер

Ливърпул обмисля опцията да насочи оферта за халфа на Милан Исмаел Бенасер. Мърсисайдци изпитват съществени проблеми в средата на терена от началото на сезона и Юрген Клоп счита незабавно да укрепи тази зона с нов състезател, като е насочил взор точно към 24-годишния алжирец, оповестява " Гадзета дело Спорт ".

Бенасер е значим състезател за треньора Стефано Пиоли. В момента той води договаряния за възобновяване на контракта си, който изтича през лятото на 2024 година. На този стадий обаче договарянията вървят мъчно, защото футболистът упорства за съществено нарастване на заплатата, което шефовете на " росонерите " не могат да му обезпечат.

От Лимърпул наблюдават от близко обстановката и са подготвени да размътят още повече водата, отправяйки оферта за халфа. Ако договарянията за възобновяване на контракта на футболиста не тръгнат в позитивна посока, нищо чудно от Милан съществено да се замислят за негова продажба, изключително в случай че предлагането на мърсисайдци е задоволително атрактивно във финансово отношение.

Бенасер има опит по терените в Англия, защото при започване на кариерата си е бил част от академията на Арсенал. Той обаче записва единствено 1 формален мач за " артилеристите ", като през 2017 година е продаден на Емполи. Там той съумява да разиве капацитета си и е видян от Милан, който го притегля в редиците си през 2019 година. До момента алжирецът има 107 мача, 4 гола и 7 асистенции за " росонерите ".

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР