Ливърпул даде още едно потвърждения, че е най-големият английски хклуб.

...
Ливърпул даде още едно потвърждения, че е най-големият английски хклуб.
Коментари Харесай

Ливърпул с уникален рекорд на Острова!

Ливърпул даде още едно потвърждения, че е най-големият британски хклуб. Тимът пренаписа историята на футбола в Англия след снощната победа над Нюкясъл с 3:1.

Мърсисайдци се трансфораха в първия клуб, който записва 2000 победи в шампионата, оповестява Opta. Най-близко до популярното достижение са Арсенал (1926) и Евертън (1872).

Освен това хората на Юрген Клоп се разписаха в 32-ри следващ мач, което е клубен връх

С съществена заслуга за головата форма е Мохамед Салах. Срещу Нюкасъл египетската звезда записа 15-ти следващ дуел с резултатно деяние (14 гола и 8 асистенции). По този метод той изравни достижението на Джейми Варди.

" Това е просто изумително ", възкликна Клоп по адрес на Салах след срещата със " свраките ". " Асистенциите му са толкоз значими, колкото и головете. Наистина съм удовлетворен от интервала, в който се намираме, още повече и поради натоварения график ", добави мениджърът на Ливърпул.

" Червените " са в серия от осем следващи победи във всички шампионати и изостават единствено на точка от водача във Висшата лига Манчестър Сити. В идващия кръг Ливърпул има мъчно посещение на Тотнъм. Мачът е плануван за 19 декември, неделя, от 18.30 часа наше време.

Другият отбор, който се бори за купата - Челси, изостана на 4 точки от първата позиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР