Листната въшка е един от вредителите, от които страдат растенията

...
Листната въшка е един от вредителите, от които страдат растенията
Коментари Харесай

Как да спасите растенията си от листни въшки? Изпробвани трикове!

Листната въшка е един от вредителите, от които страдат растенията и се състои от дребни инсекти, които се хранят със сока на стъблата и листата. Това разболява зеленчуците и може да ги убие. Освен това има няколко типа листни въшки по растенията: черни, зелени, жълти, бели и червени листни въшки.
Открийте всички трикове, с цел да убиете тези инсекти един път вечно, без да употребявате химикали.
 Ако имате домашни любимци, НЕЗАБАВНО изхвърлете тези растения от вкъщи си Ако имате домашни любимци, НЕЗАБАВНО изхвърлете тези растения от вкъщи си
Много хора избират да отглеждат домакински любим вкъщи. Няма никакво значение дали животното ще е куче, котка, хамстер, украсителен зае...
Домашни средства за битка с листни въшки
1. Чесън
Този артикул е естествено решение за дейно елиминиране на черни, зелени и бели листни въшки. Това е доста просто решение за осъществяване, защото се нуждаете единствено от чесън, един от най-хубавите естествени инсектициди, той също има антибактериални и противогъбични или противогъбични свойства. Но това освен ви оказва помощ да се борите, само че и предотвратява появяването на разнообразни вредители по вашите растения като листни въшки, бактериални инфекции и гъбички.
2. Оцет
Миризмата и оцетната киселина са две аргументи, които трансформират оцета в доста дейно домашно средство против листни въшки. Въпреки това, оцета работи като репелент, тъй че той се употребява повече, с цел да се предотврати появяването им, в сравнение с да се борите против тях. Въпреки това го използвайте един път дневно в продължение на няколко дни поред и ще можете да спрете нападението с листни въшки. Въпреки, че няма да убие тези инсекти, ще ги накара да отидат на друго растение.
 Задължително намерете място за тези растения в дома си Задължително намерете място за тези растения в дома си
Опитните градинари са наясно с това, че съществуват няколко съответни типа растения, с помощта на които неприятната сила напуща дома...
3. Коприва
Зелената или бялата коприва издава мирис и субстанции, които са идеални за унищожаване на черни, бели, жълти, червени и зелени листни въшки. 
4. Тютюн
Може да е мъчно да повярвате, само че едно от най-хубавите домашни средства за битка с листни въшки на розови шубраци, култивиран растения, овощни дървета или различен тип дърво е тютюневият пестицид. Причината? Съдържа токсични субстанции, като никотин, които също са нездравословни за тези инсекти.
Вашите растения и градина ще бъдат без досадни вредители с всички тези ефикасни естествени средства. Освен това не забравяйте, че освен ще ги премахнете, само че и ще ги предпазите и ще предотвратите появяването на тези нездравословни инсекти. Какво чакате да ги изпробвате? 
 С тези трикове драцената ще пораства като луда С тези трикове драцената ще пораства като луда
Обичате ли цветята? Отглеждането им доставя ли ви наслаждение? Ако отговорът е „ Да ”, то сигурно тази публикация ще ви бъд...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР