Листата за 23 МИР ще бъде регистрирана в 11:00 часа

...
Листата за 23 МИР ще бъде регистрирана в 11:00 часа
Коментари Харесай

Коалиция ГЕРБ-СДС ще регистрира листите си за 23, 24 и 25 МИР София-град в РИК на 26 февруари, неделя

Листата за 23 МИР ще бъде записана в 11:00 часа в районната администрация на регион Триадица, където се обитава 23 РИК. Документите ще бъдат импортирани от регионалния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, лидера на листата Румен Христов и претендентите за народни представители Александър Ненков и Александър Иванов.
 
Листата за 24 МИР ще бъде записана в 12:00 часа в районната администрация на регион Възраждане, където се обитава 24 РИК. Документите ще бъдат импортирани от регионалния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, лидера на листата Тома Биков и претендентите за народни представители Рая Назарян, Евгения Алексиева и Деница Николова.
 
Листата за 25 МИР ще бъде записана в 13:00 часа в районната администрация на регион Красна поляна, където се обитава 25 РИК. Документите ще бъдат импортирани от регионалния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, координаторът на ГЕРБ за 25 МИР Татяна Георгиева и претендентите за народни представители Анна Александрова, Петър Николов и Борислав Куртев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР