Листата на БСП във Врачанско за предстоящите парламентарни избори вече

...
Листата на БСП във Врачанско за предстоящите парламентарни избори вече
Коментари Харесай

Край на интригите! БСП нареди листата си във Враца, Иво Лилов влиза в битката за парламента

Листата на Българска социалистическа партия във Врачанско за идните парламентарни избори към този момент е подредена, научи организация BulNews.
На съвещание на Областния съвет нощес дефинитивно бяха определени претендентите на алените, които ще се борят на 4 април за влизане в Народното събрание. От общо 33 членове, на сбирката са участвали 32-ма, което изключва всевъзможни възможни изказвания за неналичието на легитимност.
След скрито гласоподаване за лидер на листата е определен актуалният народен представител Анастас Попдимитров. Веднага след него застава регионалният ръководител на партията Иво Лилов. Третото място е отделено за съдружен сътрудник или гражданска квота. Четвърти е някогашният кмет на Мездра Генади Събков. На пето място е общинският водач на партията в Козлодуй Даниела Цолова, а след нея остава свободно място още веднъж за гражданска квота или за съдружен сътрудник.
Със снощното гласоподаване бе комплициран завършек на тежките интриги, които тресяха Столетницата в дните преди съвещанието.
Предстои през днешния ден решението на Областния съвет на Българска социалистическа партия да бъде импортирано в Националния съвет, който да го утвърди дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР