Лишеният от ролята си в третата част на филма Фантастични

...
Лишеният от ролята си в третата част на филма Фантастични
Коментари Харесай

$10млн. за Джони Деп за неизиграна роля - slava.bg

Лишеният от ролята си в третата част на кино лентата Фантастични животни Джони Деп ще получи целия обещан му хонорар в размер на $10 млн. за всеки снимачен ден, написа Daily Mail. Холивудският ас се е появил на снимачната площадка единствено един път, заснемайки една-единствена сцена.

Работата над кино лентата започва на 20 септември в Лондон. Премиерата бе отсрочена за 15 юли 2022 година поради пандемията. Неотдавна стана известно, че Деп е отхвърлен от ролята на вълшебника Гринделвалд поради абсурда с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. В третия филм от поредицата Деп е трябвало да има еднообразно екранно време с актьорите Еди Редмейн и Джуд Лоу, които се превъплъщават в останалите централни персонажи.

Според Холивуд Рипортър Дж. К. Роулинг, създателката на франчайза и една от най-големите защитнички на артиста за ролята на Гринделвалд, не е оспорила решението на студиото.

Докато компанията Уорнър позволи взаимоотношенията си с Деп, от Дисни оповестиха, че в продължението на Карибски пирати в основната роля няма да бъде Джак Спароу, а нов персонаж, поверен на Марго Роби.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР