Лишаване от свобода до 10 години грози Стефан Станчев, който

...
Лишаване от свобода до 10 години грози Стефан Станчев, който
Коментари Харесай

Затвор за шоколадовия престъпник! 65-годишният дядо натрови деца в цял Бургас

Лишаване от независимост до 10 години грози Стефан Станчев, който натрови цялостен Бургас и покрайнините с развалените си шоколади, написа Уикенд.

Дистрибуторът на шоколадови произведения най-сетне бе оголен от полицията. От 10 години неговата компания „ Норт Стар “ върти незаконни схеми.

Станчев продава на магазините шоколади, бонбони и всевъзможни сходни лакомства с изминал период, освен това изминал от най-малко 5 години. Това е извънредно рисково и може да докара до съществени последици.

Престъпната скица е била разкрита след тежък обрив на дете, консумирало шоколад, закупен от квартално магазинче. Родителите му се оплакали в Министерство на вътрешните работи и истината излязла нескрито.

Разследващите разкрили особено място в склада, където чиновници на компанията изготвяли подправени етикети със период за валидност, заличавайки същинските. Те си служили с най-обикновени материали като памук, ацетон, алкохол и всякакви други химикали. Иззети са сензори печати, мастило и други принадлежности, употребявани при фалшификацията.

Наглостта на Стефан Станчев е голяма. Той не се трогнал дори и откакто го разкрили и заплашвал пострадали, че в случай че свидетелстват против него, ще им направи живота черен.

65-годишният дядо на две деца се държал извънредно долно пред хората, като парадирал с връзките си. Хвалел се, че партия ГЕРБ употребява негово помещение за офис и познава доста авторитетни политици.

Това обаче надали ще го избави от пандиза. В момента той се укрива както от управляващите, по този начин и от публицистите. Жена му и щерка му също не си подвигат телефоните, нито дават отговор във Facebook.

Надеждите на обществото са този човек да изгние в пандиза. Той е излагал на риск здравето на деца години наред и всичко единствено с цел да спести пари. Този субект даже не може да се назова „ човек “, в него няма нищо човешко.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР