Липса на ясна физиономия на коалицията и липса на онова,

...
Липса на ясна физиономия на коалицията и липса на онова,
Коментари Харесай

Дончева: Водещите лица излъчваха откровена неприязън, затова резултатът ни е такъв

Липса на ясна физиономия на обединението и липса на това, което прави същинско цялото. Не знам до каква степен жестоко и до каква степен меко сме излъчвали откровената злост сред част от водещите лица на обединението, до каква степен сме излъчвали неналичието на единна акция и единно обръщение. Аз не съм сюрпризирана от нашия резултат. Това съобщи пред БНР Татяна Дончева , водач на " Движение 21 ", част от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Продължаваме промяната " засмукаха огромна част от гласоподавателите ни, част от гласуващите за Демократична България и за Има Такъв Народ ", сподели още тя.
Манолова взе да се радва за Кирил Петков и Асен Василев (ВИДЕО)
Това, което се демонстрира, не са окончателните резултати. Така един от водачите ИБГНИ Мая Манолова разяснява екзитполовете, съгласно които н...

Според Дончева Кирил Петков и Асен Василев са здравомислещи за това, че би трябвало поддръжка:

" Трябва да принизим упованията. Съставът на Народното събрание е много дилетантски, тъй като, като извадиш двамата водещи хора и ги сложиш в държавното управление, не знаеш какво остава в Народно събрание. Освен Кирил Петков и Асен Василев, не знаем нищо за другите лица, които ще са в Народното събрание ".

Прогнозата на Татяна Дончева е, че изходът от обстановката ще е обвързван с резултата от втория тур на президентските избори:

" Кашата продължава. Смятам, че никой няма решение за изхода от обстановката това решение ще идва постепенно и трудно, ще бъде обвързвано с изхода в неделя. Не мисля, че на Румен Радев му е сигурна успеха. Има съществени шансове, само че има и подводни камъни. А според от този излаз, нещата могат да получат всевъзможен процес ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР