Липса на всякаква адекватност демонстрират съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил

...
Липса на всякаква адекватност демонстрират съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков и Лорер делкат баницата в шеги и закачки насред най-черния ден

Липса на всякаква адекватност показват съпредседателят на " Продължаваме промяната Кирил Петков, който се цани за министър-председател, както и сътрудника му Даниел Лорер, който пък е спряган за бъдещия външен министър на България, видя ПИК. Двамата са част от преговорния екип в бранш " Правосъдие " и сега разискват целите дружно с бъдещите си съдружни сътрудници Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ".

От живото лъчение на полемиката се вижда, че Петков и договарят с останалите партии в смешки и закачки, без да се безпокоят от обстоятелството, че през днешния ден е най-черния ден за България, откакто в злополука на " Струма " починаха 45 души.
свързани новини28493преди 1 часа38443преди 6 часа
Представителите на " Продължаваме промяната " явно нямат терзание да се хилят пред сътрудниците си по време на договарянията на фона на трагичния случай, който сполетя страната ни.

По-рано, по предложение на Петков, срещите започнаха с минута безмълвие в памет на жертвите в злополуката. На процедура обаче от дейностите на някогашния длъжностен министър на стопанската система излиза наяве, че отдаването на респект към умрелите е било единствено за пред камерите, откакто минути по-късно Петков се върна в естественото си положение да се хили на съвсем всяка своя дума.

А другояче договарянията в бранш " Правосъдие " вървят и към този миг, а ПИК TV ги излъчва онлайн.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:
свързани новини33057преди 5 часа


Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР