Лионел Меси вкара нов гол за Интер Маями за полуфиналите

...
Лионел Меси вкара нов гол за Интер Маями за полуфиналите
Коментари Харесай

Меси пак вкара за Интер, Филип Кристев отпадна

Лионел Меси вкара нов гол за Интер Маями за полуфиналите в шампионата за Купата на Лигите в Съединени американски щати. Той се разписа в пети следващ мач на новия си отбор. Това стана при триумфа на Интер с 4:0 като хазаин на Шарлът на четвъртфиналите. Голът е общо осми за Меси с екипа на отбора от Маями.

Аржентинската суперзвезда означи четвъртото попадение в 86-ата минута. Преди това се разписаха Жозеф Мартинес в 12-ата минута от дузпа и Робърт Тейлър в 32-ата. Адилсон Маланда пък си вкара автогол в 78-ата минута.

Съперник на Интер Маями на полуфиналите за Купата на лигите ще бъде Филаделфия Юниън.

„ Когато имаш Меси, той се нуждае единствено от един късмет. Просто му би трябвало една секунда. Трябва да си доста безапелационен, с цел да го спреш. Отборът на Интер е изцяло изменен “, сподели треньорът на Шарлът Кристиан Латанцио.

В различен от четвъртфиналите ФК Лос Анджелис отстъпи като хазаин на Монтерей с 2:3. влезе като запаса в 62-ата минута.

Тимът от Лос Анджелис поведе с два гола през първото полувреме. Гостите обаче стигнаха до триумфа с два късни гола през второто полувреме. Серхио Каналес от дузпа в 68-ата минута понижи на 2:1. Автогол на Серхи Паленсия в 80-ата и попдение на Рохелио Фунес Мори в 88-ата минута приключиха обрата.

Put it on replay
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР