Лионел Меси пропусна тренировката на Пари Сен Жермен и посети

...
Лионел Меси пропусна тренировката на Пари Сен Жермен и посети
Коментари Харесай

Меси си прави каквото поиска в ПСЖ

Лионел Меси пропусна тренировката на Пари Сен Жермен и посети Саудитска Арабия, с цел да извърши уговорката си на туристически дипломат. Проблемът е, че отсъствието на аржентинеца не е било в съгласие със старши треньора Кристоф Галтие. Той даже бил безусловно срещу.

Световният първенец и седемкратен притежател на " Златната топка " игра цялостни 90 минути при тежката загуба с 1:3 от Лориен в неделя в мач от Лига 1. Вследствие преднината на ПСЖ пред втория Олимпик Марсилия се стопи на единствено пет точки при оставащи пет кръга.

Меси подписа мегасделка със Саудитска Арабия на стойност 25 милиона паунда през май, с цел да бъде туристически промоутър на кралството.

По информация на L`Equipe неделната загуба трансформирала първичната стратегия на ПСЖ. Футболистите трябвало да почиват в понеделник, само че Галтие насрочил подготовка. Наставникът на ПСЖ заречен на своите футболисти два дни отмора, при условия, че се оправят с намиращия се в средата на таблицата Лориен.

След провалянето всички играчи на ПСЖ трябвало да упражняват в понеделник на клубната база. Само че Меси отпътува за Рияд, като част от контракта му със саудитската страна.
 Важен състезател на ПСЖ преподписа с клуба
Важен състезател на ПСЖ преподписа с клуба

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР