Лионел Меси надъха феновете на Барселона с пламенна реч преди

...
Лионел Меси надъха феновете на Барселона с пламенна реч преди
Коментари Харесай

Меси преди сезона: Искаме да спечелим всичко!

Лионел Меси надъха почитателите на " Барселона " с пламенна тирада преди началото на сезона. Той приказва минути преди първия съдийски сигнал във финала на шампионата " Жуан Гампер ", в който каталунците победиха " Арсенал ".

" Много е мъчно да експортирам тази тирада след случилото се през миналия сезон. Не скърбя за нищо от казаното предходната година обаче. И в този момент ще повторя същото – имам вяра в този тим, тези играчи и този треньорски щаб. Във всеки различен клуб това ще е задоволително и ще се сметне за положително достижение. Въпреки това се веселя, че в " Барса " се борим на всички фронтове. В новия сезон влизаме с безусловно същите упоритости и желаеме да спечелим всичко ", съобщи Меси.

През миналата акция каталунците също имаха упоритости за требъл, само че съумяха да завоюват единствено шампионската купа на Испания. В Шампионската лига отпаднаха на полуфинал от " Ливърпул " след свръхестествен поврат на мърсисайдци. А в шампионата за Купата на краля изгубиха на финала от " Валенсия ".

Първенството в Испания стартира на 16 август, като акцията открива точно " Барселона " с мач против " Атлетик " Билбао.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР