Лионел Меси може да не играе две години за Аржентина

...
Лионел Меси може да не играе две години за Аржентина
Коментари Харесай

Меси е заплашен да не играе две години за Аржентина

Лионел Меси може да не играе две години за Аржентина поради държанието си в мача за третото място на Копа Америка и след него. Петкратният притежател на " Златната топка " беше изпъден в мача с Чили, приключил с триумф 2:1 на " гаучосите ". Заради изгонването си Меси ще бъде осъден за четири мача, само че следва разглеждане на държанието му след съвещание на Южноамериканската конферация (КОНМЕБОЛ).

Най-тежката обсъждана глоба е две години поради " непрофесионално държание " от аржентинеца. В подобен случай той може да пропусне всички мачове от Копа Америка през 2020 година, когато шампионатът ще се организира в Аржентина.

Повод за следствието против Меси и съвещанието на КОНМЕБОЛ, което следва станаха думите му пред публицисти.

" Няма да бъдем страна в тази покварена скица, която действаше против нас по време на Копа Америка. Може би ме изгониха поради думите ми от преди този момент, когато подлагах на критика съдиите в мача с Бразилия ", сподели аржентинецът след дуела за третото място.

От бразилския лагер дадоха отговор на Меси след финалния мач с Перу. Селекционерът Тите беше помолен да разяснява думите на Меси след триумфа в шампионата. " Този, който смятах за извънреден, трябваше да прояви повече почитание. Един състезател е задължен да умее да губи. Бъдете деликатни с това, което говорите. Меси сложи под подозрение величието си ", сподели Тите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР