Лионел Меси и семейството му са, оказва се, са истински

...
Лионел Меси и семейството му са, оказва се, са истински
Коментари Харесай

Забавленията на семейство Меси на концерт на Ед Шийрън

Лионел Меси и фамилията му са, става известно, са същински фенове на Ед Шийрън. И не пропуснаха да посетят концерта на английския реализатор в Маями.
 Концертът на Ед Шийрън в България - с какви проблеми се сблъскват хората при закупуване на билети
Защо е толкоз мъчно да идеш на концерт на Ед Шийрън в България

Ето от какво се оплакват хората

Семейството бе в целия си състав, в това число и дребните Тиаго, Матео и Чиро. И всички освен се любуваха на концерта, както се вижда от споделените в Instagram фотоси, само че и съумяха да се снимат дружно с обичания музикант.

На фрагментите Лео и  театралничат усмихнати, дружно с децата и Шийрън. Меси е със семпло, всекидневно облекло от тениска, пуловер и маратонки Nike. За сметка на това Рокузо, както постоянно, е стилна и в крайник с трендовете - в тъмнозеления си костюм, включващ мини пола и сако. А акцентът са високите до коляното ботуши.

Шийрън пък е в непокътнатата си марка концертно облекло от бяла тениска, черни дънки и маратонки.

Меси и Рокузо се откриха в Маями през последната година и по всичко наподобява, че двамата се усещат щастливи от новия си живот. Те постоянно са забелязвани на Дейвид и Виктория Бекъм.
 Лео Меси е подготвен още веднъж да стане татко
Готов ли е Лео Меси да бъде татко още веднъж

Спокойствието на живота в Маями

По-рано през септември двойката закупи огромно имение във Форт Лодърдейл, ситуирано покрай стадиона DRV PNK, където тренира и прекарва по-голямата част от времето си. Домът е оценен на 10,7 милиона $, оборудван с осем спални, девет бани, гараж, спа център и плувен басейн.

Семейството има парцели по целия свят, в това число Барселона, Ибиса и родния им град Росарио, Аржентина, прецизират от Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР