Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще играят един срещу друг

...
Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще играят един срещу друг
Коментари Харесай

Меси и Роналдо ще се изправят един срещу друг на 1 февруари

Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще играят един против различен още един път, когато Интер Маями се изправи против Ал Насър в шампионата Рияд Сийзън Къп през февруари. По-рано се появиха информации от страна на Интер, че няма да взе участие в конкуренцията, само че в този момент стана ясно, че тимът от Маями ще играе с Ал Хилал и Ал Насър на Роналдо през идната година.


Това ще бъде 38-и мач сред двамата футболисти, считани за едни от най-великите на всички времена. „ Тези мачове ще предложат значими проби за нашия отбор, което ще ни бъде от изгода в подготовката за новия сезон. Развълнувани сме да се надигнем против тимове с толкоз доста качество като Ал Хилал и Ал Насър “, сподели спортният шеф на Интер Маями Крис Хендерсън.

Интер ще се изправи против Ал Хилал на 29 януари като част от подготовката си за новата акция в МЛС. Ал Хилал е водач в саудитското състезание, като в състава им личат имената на някогашни играчи от Висшата лига като Рубен Невеш, Калиду Кулибали и Александър Митрович. Двубоят на Интер с Ал Насър е плануван за 1 февруари. Тимът на Роналдо е втори в класирането на вътрешния шампионат, а португалската суперзвезда е изпълнител номер 1 с 16 гола.

Роналдо и Меси се срещнаха в другарски мач по-рано тази година, когато Пари Сен Жермен игра с Рияд Ол-Старс. Световният първенец с Аржентина води на португалеца със 17-11 в директните мачове с тимовете на Роналдо. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР