Лионел Меси и Кристиано Роналдо не спират да радват феновете

...
Лионел Меси и Кристиано Роналдо не спират да радват феновете
Коментари Харесай

Меси вече има 10 титли, Роналдо пък чукна 600 гола

Лионел Меси и Кристиано Роналдо не стопират да радват почитателите си с нови достижения. Суперзвездата на Барселона стана първият футболист в клубната история, спечелил 10 трофеи на Испания. Именно Меси бе воин за каталунците нощес, вкарвайки единственото попадения в мача против Леванте.
 Гол на Меси донесе 26-ата купа на Барселона
За 90 години в испанския футбол единствено двама играчи са печелили 10 трофеи преди Лео. Точно толкоз титли в шампионата има Хосе Мартинес, а с 12 трофеи е Пако Хенто, пише вестник " Спорт ".



Роналдо пък реализира нещо неповторимо, отбелязвайки своя гол №600 на клубно равнище в 235-ото Дерби на Италия сред Интер и Ювентус нощес.

Сега пред португалеца следва ново предизвикателство. Звездата на " бианконерите " се цели в голмайсторския приз на Серия А и в случай че успее да го реализира, ще се трансформира в първия футболист, ставал голмайстор във Висшата лига, Ла Лига и италианското състезание.



За по-любопитните би трябвало да отбележим, че португалецът изпревари огромния си съперник Меси в отбелязването на 600 гола. Попадението на аржентинеца срещу Леванте нощес е под номер 598.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР