Лион даде сериозен знак, че започва да излиза от кризата,

...
Лион даде сериозен знак, че започва да излиза от кризата,
Коментари Харесай

Лион шокира Монако и измъкна победата в самия край

Лион даде сериозен знак, че стартира да излиза от рецесията, в която се намираше от началото на сезона. " Хлапетата " записаха втора поредна победа на сметката си, а още по-впечатляващото бе, че тя пристигна в гостуването си на един от водачите в класирането Монако на " Луи II ". Гостите се постановиха с 1:0 с гол на Жеферсон в 85-ата минута. Мачът бе от 16-ия кръг в Лига 1.

Домакините имат защо да съжаляват, защото обсипаха с удари вратата на противника, само че множеството от тях не намираха задачата, един път гредата спря удар на Мохамед Камара, а и вратарят Антони Лопеш направи някои страхотни спасявания под рамката.

Лион пък можеше да поведе още в 14-ата минута, само че гол на Ърнест Нуама не бе зачетен поради засада. Все отново гостите издебнаха своя миг и той пристигна в 85-ата минута. Ейнсли Мейтланд-Найлс получи на скорост в наказателното поле и продължи топката към Жеферсон, който незабавно я прати във вратата за 0:1.

Така Лион си потегли с трите точки от това посещение и към този момент има 13, като се изкачи до 16-ата позиция в класирането. Монако остава на 3-тото място с 30 извоювани точки.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР