Предупреждение за нашествие е издадено, след като в Обединеното кралство

...
Предупреждение за нашествие е издадено, след като в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Предупреждение за нашествие като невиждани досега видове екзотични скачащи паяци, открити в Обединеното кралство

Предупреждение за настъпление е издадено, откакто в Обединеното кралство е открит другоземен тип " скачащи " паяци, невиждани до момента.

Екзотичните типове, Anasaitis milesae, могат да правят невероятни скокове, до момента в който се хвърлят върху плячката си или се пробват да избягат от заплаха. Те са свързани с други карибски типове и специалистите считат, че са пристигнали в Обединеното кралство с импортирани растения. Редица дребни скачащи паяци, плюс 500 други типа, бяха открити като част от изследване на природата на BioBlitz предходната година в Пенринския кампус на Университета на Ексетър в Корнуол.

Експертите по инсекти считат, че е малко евентуално типът да е стеснен в региона. След това те бяха изпратени на Дмитрий Логунов, специалист по скачащи паяци в Манчестърския музей. Но беше доказано, че типовете са били следени единствено в Корнуол и на никое място другаде по света. Финли Хътчинсън, студент по природозащитна биология и екология в Университета на Ексетър, сподели: „ Не бях виждал нищо подо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР