Линейката, която е била открадната в Пловдив, работи към частната

...
Линейката, която е била открадната в Пловдив, работи към частната
Коментари Харесай

Откраднатата линейка в Пловдив била на съден за поръчителство на убийство и палеж

Линейката, която е била открадната в Пловдив, работи към частната Бърза помощ 6150, научи БЛИЦ от свои източници. Този бизнес в Пловдив се държи от емблематичния предприемач Атанас Червенков Райфъла. Той лежи в пандиза към този момент повече от 2 години по обвиняване за обезпечение за ликвидиране и за обезпечение на палеж на няколко автомобила.

Собственик на колата за спешна помощ е частник, който има контракт с бързата помощ на Райфъла. Медията ни напомня, че преди към година различен неуместен случай се разигра в Пловдив с друга кола за спешна помощ. Полицейски патрул преследва с километри кола за спешна помощ и се опита да я спре.

Шофьорът отказал да се подчини на ченгетата, тъй като бързал за незабавен случай. Екшънът тогава се разигра в центъра на Пловдив. Райфъла е платил за убийството на собствен съперници от частна клиника в града под тепетата, твърди обвиняването. Запалените коли са на негови някогашни другари и държанка поради възмездие. Червенков получи 13 години затвор, само че присъдата бе анулирана поради процесуални нарушавания и делото започва отначало.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР