Линейка удари автомобил, двама души са загинали.Катастрофата е станала на

...
Линейка удари автомобил, двама души са загинали.Катастрофата е станала на
Коментари Харесай

Трагедия: Двама загинаха след катастрофа с линейка, сред жертвите е и превозваният пациент

Линейка удари автомобил, двама души са починали.Катастрофата е станала на пътя Сливен - Нова Загора на разклона за село Гавраилово. Загиналите са лидерът на лекия автомобил и пациентът, транспортиран в колата за спешна помощ.Новозагорската кола за спешна помощ е превозвала болен с инфаркт към регионалната болница в Сливен, когато малко след село Злати челник на разклона за Гавраилово застига лекия автомобил и го блъска откъм гърба. Освен двамата починали са потърпевши водачът на колата за спешна помощ, лекарят и 63-годишна жена от лекия автомобил, съобщи.

" Медицинският екип – лекарят и водачът са прегледани, без съществени пострадвания и са освободени за домашно лекуване, а дамата, която е била в лекия автомобил, е била с травма на гръден панер и стомах, без заплаха за живота. Приета е за наблюдаване в отделението по хирургия ", сподели доктор Тодор Суванков, шеф на Спешно поделение Сливен.

Състоянието на пътното платно в региона на злополуката и видимостта в кръстовището са част от факторите, които могат да причинят сходен пътен случай.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР