Линда на Кирил Петков най-после проговори Канадката разкри за отношенията със

...
Линда на Кирил Петков най-после проговори
Канадката разкри за отношенията със
Коментари Харесай

Линда на Кирил Петков: Писна ми от всичко!

Линда на Кирил Петков най-сетне проговори

Канадката разкри за връзките със брачна половинка си и през какво е предходна поради Лена Бориславова.

„ Бракът ни висеше на косъм! Преминах през сривове, умора  и напрежение! Исках да захвърля всичко и да кажа „ край! Беше ми писнало от всичко! Но от няколко месеца нещата са спокойни и към този момент няма драми “, призна Линда.

По думите й нещата се случили толкоз бързо, стремглаво, тъй като не очаквали и не били готови за всичко това. Издигането на брачна половинка й на най-високия пост в страната, абсурда с Лена Бориславова, неприятни намерения. Но тя въпреки всичко дала късмет на брака им и нещата се успокоили. Особено откакто Лена Бориславова се отдръпнала от политиката и когато съобщили с Миро, че чакат бебе.

След абсурда с видеото, на което Кирил Петков се усамотява в загадка квартира с говорителката си Лена Бориславова, тя отхвърли да разяснява. Но не желала да е на едно място дружно с напористата юристка.Линда твърди, че била единствената, която изживяла трусовете в фамилията им.

„ Децата са към този момент огромни, а най-голямата ни щерка тази година приключва образованието си в университета в Ню Йорк.Щях да се тормозя повече, в случай че те бяха дребни “, твърди брачната половинка на някогашния министър председател.

Линда твърди, че мъжа й към този момент се кротнал и още веднъж били като влюбени. Прекарвал повече време със фамилията си. Само двамата си създали отмора в чужбина. Семейно отмаряли и в хасиендата си в Лозенец.

 

Тагове: Линда Линда на Кирил Петков Кирил Петков Лена Бориславова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР