Лилия от Фермата напълно заслужено е наричана желязната лейди, защото

...
Лилия от Фермата напълно заслужено е наричана желязната лейди, защото
Коментари Харесай

Лилия от Фермата разкри кошмарни моменти от миналото си

Лилия от " Фермата " изцяло справедливо е наричана " желязната лейди ", тъй като животът й е бил изпълнен с безчет компликации, само че все пак тя е останала мощна. Участничката разкри кошмарни моменти от предишното си, които трогнаха всички фенове на предаването.

Навремето тя била омъжена за либиец и претърпяла пъкъл със фамилията си, с което живеела в африканската страна по време на Гражданската война. След опит за бягство към България, те са предадени и мъжът й е похитен.

" Преди да тръгнем моят наследник отива да си купи нещо от магазина. По пътя си среща нашите комшии - българи. Те го питат: " Къде отиваш? ", а той им вика: " Ние си тръгваме за България ", описа Лилия пред съотборниците си.

" Българи ни предадоха, това желая да кажа... В момента, в който излизаме и започваме да товарим багажа, идват шерифски коли и виждам 10 автомата, ориентирани към главата на мъжа ми. Хванаха го, отвлякоха го. Десет дни не знаех дали е жив, дали е мъртъв ", показа още участничката, пише Actualno.com.

10 дни Лили не е имала никаква информация за брачна половинка си. Либиецът се разминава на косъм от гибелта с помощта на американския си паспорт. Цялото семейство съумяло да се измъкне от войната и се открило в Съединени американски щати. Точно, когато животът им се подредил, пристигнала най-тежката борба - тази с рака. Съпругът й умрял на 39 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР