Лилия Иванова е една от българските героини, които се борят

...
Лилия Иванова е една от българските героини, които се борят
Коментари Харесай

Ослепителна лекарка бори коронавируса във ВМА СНИМКА

Лилия Иванова е една от българските героини, които се борят на първа линия с ковид.

Младата жена е студент по медицина - 5-ти курс и още от лятото се включва в коронавирус - отделенията на ВМА и "Александровска болница ".

За красивото момиче споделя във Facebook нейна колежка и преподавателка:

"Бих желала да ви показва една от обичаните ми студентки -
Лилия Иванова, в този момент студентка V курс.



Към ученето работи и като стажант в Инфекциозната клиника на ВМА, както и в Александровска, а в ковид-отделението ни тук изкара съвсем задачите пролет и лято.

Така и се засякохме с нея за пръв път - по работа, а не на студентско упражнение. А лятото се разболя от коронавирус, като доста други медици, макар прецизното потребление на персонални защитни средства.

Стоя две седмици под карантина у дома и повече се притесняваше за изпитната сесия, в сравнение с за себе си. Тогава имах положителното желание да я изненадам с една шоколадова торта пред вратата й, само че отговорностите ми по този начин и не разрешиха да намеря време.

Това, че Лили е хубава, не ме впечатлява изключително - ами българка е. А че е умна, виновна и грижовна - предстоящ доктор е.

Това, което най ме удивлява в нея, е какъв брой необикновено скромна е. Таково равнище невзискателност, което изкушава близките да злоупотребяват с нея.



Тя е една от тези, които работят безшумно и безрезервно и карат системата да се движи. Дори у дома детето ми й е почитател. От време на време желае: "Покажи отново фотоси на хубавата кака ".

Сутрините хубавата кака работи във ВМА, а следобедите в Александровска. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР