Лилипут стана тв звезда, преди това се е срещала с

...
Лилипут стана тв звезда, преди това се е срещала с
Коментари Харесай

Джоти - ето я най-малката жена в света

Лилипут стана тв звезда, преди този момент се е срещала с най-високия мъж

63 сантима е растежът на най-ниската жена на планетата , написа България Днес. Джоти Амг от Индия е отличена от „ Гинес “ за най-маломерната дама в света.

Тя носи тази купа и е абонирана за документи от Книгата на върховете от 2009 година насам. Дотогава тя попада в класациите, само че като най-ниската тийнейджърка на Земята. Джоти съумява да реализира доста в живота макар компликациите . Сега тя е в Италия за присъединяване в телевизионна продукция и има шанса да стане звезда. Индийката е с толкоз непретенциозен растеж, тъй като страда от необичаен синдром.

Освен че е ниска, нейният организъм амортизира по-бързо – на 29 тя към този момент наподобява като на 50. Ускореното състаряване вещае и по-скорошна гибел за пациентката, само че тя не се плаши от нищо и желае да изживее живота си пълноценно. В това я поддържат и нейните родители – Джоти има щастието да се роди в прогресивно семейство. Те я изпращат на учебно заведение до гимназия. Там тя седи на особено маломерно бюро.

„ До петгодишна беше с изоставащ, само че въпреки всичко допустим растеж. Тогава спря да пораства въобще “, споделя майка й. Родителите й са принудени да й поръчат специфични облекла, специфични принадлежности и специфични бижута .

В учебно заведение Джоти отнася значително насмешки и булинг, само че е една от отличничките. Днес тя е по-известна от всички си съученици, взети дружно. През 2018 година Джоти се среща персонално с най-високия мъж на планетата – Султан Кьосен . Тя се среща с кюрда от Турция в Кайро, Египет.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР