Лили Колинс, която играе в мелодрамата Емили в Париж“, намекна,

...
Лили Колинс, която играе в мелодрамата Емили в Париж“, намекна,
Коментари Харесай

Емили в Париж“ взема важно решение

Лили Колинс, която играе в мелодрамата „ Емили в Париж “, загатна, че идният трети сезон на сериала може да приключи с завладяващ клифхенгър (следва продължение). В ново изявление за Entertainment Weekly тя показа:

„ В първата част на трети сезон Емили взема значимо решение и следва своя път. Но по-късно, в шестия епизод, виждате по какъв начин нещата последователно се трансформират. В поредицата има самобитен сюжетен гърмеж, тъй че последният епизод още веднъж приключва с клифхенгър, в който пет разнообразни събития се случат по едно и също време. Тази дребна сцена, дълга единствено няколко минути, ще ви накара да желаете да продължи. Определено ще ви накара да се чудите какво следва. "

В последните епизоди от втория сезон Емили попада в любовен триъгълник, състоящ се от обичания на най-хубавата й другарка Габриел (Лукас Браво) и английския благородник Алфи (Люсиен Лависконт). Съдейки по филмовия откъс, тя въпреки всичко е направила избор в интерес на Алфи, само че в това време към момента има нежни усеща към Габриел. Освен това в новия сезон героинята ще бъде принудена да вземе мъчно кариерно решение: да се върне на работа в рекламна организация в Чикаго или да одобри предложение от някогашния началник на Savoir Силвия (филипинката Лирой-Боле).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР