Лили Иванова взе важно решение, което касае планираното от екипа

...
Лили Иванова взе важно решение, което касае планираното от екипа
Коментари Харесай

Лили Иванова взе важно решение

Лили Иванова взе значимо решение, което касае плануваното от екипа ѝ турне. Именитата певица напълно отсрочи 9 концерта, които трябваше да се състоят във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик.

Примата разгласи, че събитията в тези градове са напълно анулирани.

Припомняме, че това е следващото отсрочване на турнето на певицата, което трябваше да бъде през предходната година, а повода е пандемията от ковид.

Лили Иванова желае да пее пред цялостни зали, с цел да зарадва повече от феновете си.

Новите дати на концертната обиколка са 3 септември в Летния спектакъл на Варна, 14 септември в Античния спектакъл на Пловдив, 25 октомври в „ Младост “ на Бургас, 9 ноември в ДКС във Велико Търново, 11 ноември в зала „ Арена “ в Шумен, и 13 ноември в зала „ ОЗК Арена “ в Русе.

Ще бъдат спазени всички настоящи към датата на осъществяване на съответния концерт противоепидемични ограничения, наложени от обществените управляващи, афишират уредниците на турнето.

По традиция и това турне ще приключи с три концерта в зала 1 на НДК в София, като датите бяха изместени за 14, 15 и 16 декември.

„ Закупените все още билети за 28 ноември 2020 година и 17 март 2021 година ще важат без презаверяване за датата 15 декември 2021 година Закупените все още билети за 18 март 2021 година ще важат без презаверяване за датата 16 декември 2021 година “ – прецизират от екипа на звездата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР