Лили Иванова вероятно подготвя слизането си от сцената. Eстрадната легенда

...
Лили Иванова вероятно подготвя слизането си от сцената. Eстрадната легенда
Коментари Харесай

Лили слиза от сцената? - slava.bg

Лили Иванова евентуално приготвя слизането си от сцената. Eстрадната легенда преди дни изненадващо анулира концертите си, планувани за идната 2021 година Официално оповестената причина е паднемията от Ковид-19, само че съгласно хора от най-близкото обграждане на звездата, тя евентуално въобще няма да реализила турнето си.

„ Лили в този момент е на 81 години, а тези спектакли са извънредно тежки и натоварващи. Най-вероятно те въобще няма да се състоят”, считат от екипа на певицата, които също останали озадачени от решението й.

Преди дни Лили оповести, че е решила да отсрочи турнето си през 2021 година поради пандемията с Ковид-19. 81-годишната звезда е стигнала до крайната мярка не поради боязън от болестта, а поради противоепидемиологичните ограничения, наложени от здравното министерство. Както е известно, спомагателните ограничения в битката с Ковид-19 изискват феновете на театралните представления и публиката в концертните зали да се настаняват през едно място. Лили не желала залите, пред които пее, да са полупразни.

От друга страна, като някогашно здравно лице, държала на ограниченията за сигурност и не желала да ги нарушава. Затова била подготвена да вземе крайното решение за музикалните си изяви и краткотрайно да ги прекрати. Певицата възнамерявала да не стъпи в концертна зала преди декември следващата година. Дали обаче по-късно ще има сили да изнася тежки концерти онлайн и значи ли това, че тя приготвя отдръпването си, питат се почитателите й, написа „ Уикенд “.

Тази година звезда №1 на родната музика отсрочи турнето си, като трансферира старта му за февруари 2021 година Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а по-късно да продължи и с втората част от тура. Сега обаче й се налагало да отсрочи и към този момент отсрочения тур, а това означавало още веднъж да пренареди концертите си. Екипът на Лили се опитвал да я убеди да размишления, защото трябвало да се провежда процедура по връщане на към този момент закупените билети. Предложили й следващата година да се провеждат концерти навън в летните театри и подобаващи за изява заведения. Очаква се тези дни естрадната прима да оповести окончателната си стратегия. По-вероятно е концерти въобще да няма.

За да компенсира феновете си с липса на изяви, с изключение на издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили възнамерявала да пусне и първокласен мултимедиен план, включващ албум с нейни остарели фотоси и мемоари и диалози с разнообразни публицисти. Част от тези архивни снимки Лили към този момент разгласява в обществените медии, а за другата почитателите й ще би трябвало да почакат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР