Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който

...
Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който
Коментари Харесай

Лили разкри голямата истина за мъжете си 



Лили Иванова подвига сензационно завесата над персоналния си живот, който години наред пази в безспорна загадка. Примата на естрадата ще разбие митовете за себе си, за връзките с мъжете в живота си и огромните персонални драми, през които е минала, в нова биографична книга. Очаква се изданието да бъде реалност до броени седмици, като по него звезда №1 у нас работила дружно с Георги Тошев.

Най-горещата тематика към Лили от десетилетия насам е описът с мъже в живота ѝ. Макар да има 3 публични брака, както и още доста обществени връзки с известни свои сътрудници от музикалния отрасъл, тя е безапелационна, че е обичала единствено един-единствен мъж откровено и това е нейният втори брачен партньор – композиторът Иван Пеев, който умря през 2018 година С Лили са дружно от 1965 до 1972 година и се разделят със скандал на сцената, откакто Пеев изсвирва неверна мелодия и тя става за позор на концерт във Варна, а малко след развода певицата се дами за Янчо Таков.

Първият ѝ брак в живота пък е с лекаря от Перник доктор Георги Павлов, който умря преди броени месеци, покосен от тежък Ковид. Лили Иванова даже не е била известена за кончината му. С него не поддържала никакви връзки още от средата на 60-те години на предишния век, когато в действителност изгрява на огромната сцена. Двамата се срещат в края на 50-те години в болничното заведение в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като здравна сестра. Д-р Георги Павлов пък е разпределен там като студент, преди малко приключил медицина. Лили се залюбва с младия доктор и отпътува с него в родния му град Перник. Бракът им устоя обаче едвам 2 години, а певицата в биографичната си книга разказва взаимния им живот като „ пъкъл “. Причината била свекърва ѝ, която я тормозела и била срещу упоритостите ѝ да пее.

Още двама от мъжете на естрадната икона също са покойници. Пръв от този свят през 2006 година си отпътува Чочо Владовски след тежко и трудно боледуване, оставяйки сираче новородената си рожба. Култовият музикант от „ Тангра “ имаше изпепеляваща любовна спекулация с Лили Иванова, която приключи трагично и тя го изгони от жилището си на столичната ул. „ Оборище “. След фиаското влюбеният до уши в нея Чочо тръгнал надолу, поболял се от тъга и залитнал по алкохола. Въпреки че преди да издъхне, срещнал друга жена, която му родила дете, по този начин и не могъл да преодолее съдбовната Лили.

През 2017 година умря и Асен Гаргов, с който примата беше тандем в музиката и в живота цели 16 години. Композиторът си отиде от рак, а приживе с някогашната му обичана бяха в открита война и той ѝ бе забранил да извършва песните, написани от него за нея. Лили не стъпи на погребението му, само че малко по-късно съумя да уреди правата на частите си с наследниците му и още веднъж ги пее по концерти.

Сред живите любови на естрадната легенда са китаристът Личо Стоунса, който от дълго време не желае да си спомня за аферата си с нея, както и композиторът Здравко Радоев, който в действителност ѝ открива пътя към огромната сцена.
През последното десетилетие се шушукаше, че Лили е имала връзки с към този момент починалия управител Стефан Зашев, с някои от музикантите в бенда си, както и с млад столичен предприемач, в чието заведение на морето тя изнасяше рецитали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР